Fransa Gezilecek Yerler


Avrupa’nın önemli merkezlerinden birisi olan Fransa stratejik konumu ve tarihi ile pek çok değerli yapıtı barındırıyor. Turizmcilerin görmesem olmaz dedikleri Paris Fransa’nın başkenti olarak gururla misafirlerini ağırlamaktadır. Aydınlanma dönemi ve sonrasında güçlü bir ilerleme yaşayan Paris modernitenin başkenti konumunda. Turizm severlerin gezmek istediği birincil Avrupa şehirlerinden olan Fransa her dönem yıldızı parlayan bir ülke gibidir.
Fransa’ya balayı yapmak isteyen çiftlerin, aşıkların, evli çiftlerin, gençlerin ya da arkadaşların yolu sık düşmektedir. Pasaport ve vize işlemlerinizi hallettiyseniz bireysel olarak veyahut tur şirketi aracılığı ile gezi planınızı hazırlayın. Fransa’ya gezi planı yaparken yaz aylarına denk gelmesi önerimizdir. Bireysel olarak geldiğinizde havaalanı ve konaklama imkanlarını önceden ayarlamış olmanız gerekiyor.


Fransa

Fransa’da başlıca gezilecek yerler arsında ilk sıra Paris’in. Paris bölgesinde 1889 yılında yapımı tamamlanan devasa Eiffel Kulesi, Victor Hugo’nun romanıyla herkesin bildiği bir eser haline gelen Notre Dame Katedrali, 1793 yılında açılarak Fransa’nın ilk devlet müzesi olan Louvre Müzesi başlıca görülmesi ve gezilmesi gereken yerler.
Paris’in dışına çıkacak olursak Versay Sarayı, Normandiya & Bayeux Plajları, Bordeaux, Cannes, Monaco, Lyon, Marseille (Marsilya) egzilmesi ve görülmesi gereken diğer Fransa bölgeleri olarak kayıtlara geçiyor. İyi bir tatil ortamı ve keyfi için hava şartlarını mutlaka kontrol ederek rotanızı belirleyin. Rota belirlenirken ve harita arzu edilirken Avrupa’da gezen turistler için gelişmiş uygulamalardan yararlanabilirsiniz.
Fransa turu ile hayatınızda unutulmaz anlar yaşamak haya değil. Mutlu bir tatil için her şeyi önceden dört dörtlük planlamış olmalısınız. Fransa turu ile Paris’ten başlayıp Lyon’a uzanan bir hat güzergahıyla keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Fransa’da başlıca gezilecek yerleri sıraladık. Hayatınızda unutamayacağınız bir tatil geçirmenizi ve bol fotoğraflarla anı yakalamanızı dileriz.

0 Yorum Fransa Gezilecek Yerler

Yorum Gönder